Auringonpimennys 14.12.2020

Auringonpimennys Jousimiehessä

Kalenterivuoden 2020 viimeinen pimennys on Auringonpimennys 23° 06’ Jousimiehen merkin lopussa. Tämä täydellinen Auringonpimennys tapahtuu 18:16 Suomen aikaa illalla, joten sitä ei luonnollisesti voi meillä nähdä, kun Aurinko laskee täällä useita tunteja aikaisemmin. Alue, jolla pimennyksen voi nähdä kulkee Chilen ja Argentiinan eteläisten osien kautta Tyyneltämereltä Atlantille ja aina eteläisen Afrikan länsirannikolle.

Auringonpimennys / UusiKuu 14.12.2020

Jousimiehen Auringonpimennykset ovat yleensä laaja-alaisia, vaikuttaen ajatteluun ja laajentaen. Jousimieheen liitetään yleensä innostuneisuus ja ilmavuus. Sen teemoja ovat uskonnot, kaukomatkat, ulkomaat ja ulkomaalaiset, julkaisutoiminta, filantropia/ hyväntekeväisyys, propaganda ja korkeampi koulutus.

Ammateista Jousimies hallitsee toimittajia ja lehdistöä, erilaisia virkailijoita ja toimihenkilöitä, oikeuslaitosta, maailmanmatkaajia, professoreita ja teollisuudessa työskenteleviä.

Jupiter hallitsee ja tukee järjestystä, rauhaa ja menestystä/ vaurautta. Usein Jupiter yhdistetään myös laajentumiseen, avarakatseisuuteen, sekä lempeään ja myötämieliseen luonteeseen, mutta myös ylilyönteihin ja ylituotantoon.

Jupiterin ja Jousimiehen hallitsemilla aloilla ja ammateissa työskentelevät voivat huomata nyt muutoksia aloillaan tai ammatillisissa asioissaan.

Tulimerkkien pimennykset ovat toiminnallisia ja niiden toimintamotivaatio on innostuneisuudessa. Odotettavissa voi olla sensaatioita, maailmanlaajuisesti leviäviä uutisia tai tapahtumia, erimielisyyksiä ihmisten kesken, sekä lisätä kuumuutta/ hellettä, kuivuutta, tulipaloja/maastopaloja/ metsäpaloja, kuumetta, tai armeijoiden liikkuvuutta. Myös merkkihenkilöitä voi kuolla tai tulla vangituksi. Uskonnolliset kiistat voivat myös olla mahdollisia.

Jousimiehen viimeistä dekania hallitsee Aurinko ja pimennys lisää vakautta vähentämättä Jousimiehen eloisuutta ja iloisuutta. On mahdollista, että erilaisilla uskonnollisilla järjestöillä ja kirkoilla voi olla nyt merkityksellisempi asema tai ne ovat ainakin tavalla tai toisella pinnalla. Uudenlaisia uskonnollisia tai henkisiä liikkeitä voi syntyä ja/tai jo olemassa olevat voivat hyvin tämän Jousimiehen pimennyksen alaisuudessa.

Tämä on Alasolmun pimennys, ja sellaisena todennäköisesti koetaan siis helpompana ja tukea antavana. Alasolmu on pysähtyneenä 19° 56’ Jousimiestä yhtymässä Merkuriukseen Jousimiehen 20° 05’ ja myös hieman väljemmin yhtymässä myös molempiin Valoihin ja pimennyksen kohtaan.

Mars on Oinaan 20° 23’ antaen kolmiosta tukeaan pimennyksen alueen tuntumaan, jämäkkyyttä, uusia ideoita ja/ tai luovuutta itseilmaisuun. Eris yhtymässä Marsiin, voi tuoda vastakkain asettelua.

Neptunus 18° 13’ Kaloja sen sijaan voi aiheuttaa neliönsä myötä mielialanmuutoksia, synkkyyttä, herkkyyttä ja/ tai hämmennystä.

Venus on Skorpionin lopussa yhdessä Astraean, Junon ja Selenan kanssa. Kauriin lopussa kohti Vesimiehen merkkiä kulkevat peräkanaa Saturnus, Jupiter ja Pluto

Kartalla kannattaa huomioida vahvat painotukset eri merkeissä nimenomaan viimeisillä asteilla, sillä monessa merkissä 20-28 asteissa on runsaasti taivaankappaleita, ja mikäli omalla kartalla on tekijöitä noissa asteissa osuu nyt aspekteja useammaltakin taholta noille asteille.

Pimennyksen teemat ovat todennäköisesti tuntuneet jo viimeisen viikon ajan. Allekirjoittaneelle tuleva pimennys osuu syntymäkartan (radix) Askendentille (ulkoinen olemus), ja kuinka ollakaan tiedostin loppuviikosta ulkoisen olemukseni kaipaavan vähän piristystä ja käväisin jo lauantaina kampaajalla.

Kaikille oikein antoisaa pimennyksen aikaa!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest