Emelian Auringon Paluut täyttää 13 vuotta

Tänään 29.04.2023 tulee täyteen 13 vuotta ensimmäisten Emelian Auringon Paluiden kotisivujen julkaisusta ja samalla myös sivujen Auringon Paluu.

Samoihin aikoihin julkaisin myös facebookin Emelian Auringon Paluu tulikinnat… Facebook sivuille jäi tuo pieni kirjoitusvirhe, jota ei aluksi voinut muuttaa ja myöhemmin siitä tuli osa sivuston persoonallisuutta.

Paljon on tapahtunut 13 vuoden aikana, paljon on tullut luettua ja tutkittua astrologiaa, transiitteja, karttoja ja tapahtumia astrologian silmin. Muutama kuukausi ennen kotisivujen julkaisua olin aloittanut tekemään muille Auringon Paluiden tulkintoja.

Kotisivuja ja facebook- sivustoa perustaessani 13 vuotta sitten Merkurius peruutteli samoin kuin nyt, ja perustamisen kartallakin Aurinko ja Merkurius olivat yhtymässä, silloin tosin hieman tarkemmin kuin nyt. Tämä aspekti sopii hyvin sivustoille, joiden pääasiallinen tarkoitus on ollutkin kirjoitusten julkaiseminen, sekä pohdiskelujen jakaminen muille samoista asioista kiinnostuneille. Auringon ja Merkuriuksen neliöt Marsille puolestaan sopivat kiinnostuksen kohteiden runsauteen ja ajoittaiseen vaikeuteen keskittyä olennaiseen, eli yhteen aiheeseen ja siitä kirjoittamiseen. Siksi blogin puolella on ajoittain ollut taukoja, ja olen hiljaisuudessa tehnyt tutkimuksia taustalla.

Uranus on sekä sivujen perustamisen kartalla, että tällä paluulla 8. huoneessa, joka sopii hyvin sivujen ja blogin sisältöön kiinnostuneisuutena ymmärtää tapahtumia.

Tällä tavalla toivon myös molempien sivujen edelleen jatkavan ”elämäänsä” myös tulevaisuudessa, toivottavasti viime aikoja aktiivisempana…

Sivustoja perustaessani minulla oli jonkin verran ystäviä ja kontakteja tällä alueella, mutta tuon jälkeen teitä on tullut tavattua ja uusiin ihmisiin on tullut tutustuttua vieläkin enemmän – KIITOS!!

Toivon myös tulevaisuudessa tapaavani uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja yhä uudelleen…

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest