Kevään ja kesän 2020 peruutuksista…

Kevään ja kesän 2020 teemoista…

Pandemiasta huolimatta kevät etenee ja sen myötä edessä onkin astrologisesti aika mielenkiintoinen ajanjakso. Ei riitä, että tapahtumia on kesän ajalta peruutettu, kun myös taivaankappaleet lähtevät joukolla peruuttaman samanaikaisesti.

Taivaalla peruuttaa toukokuussa samanaikaisesti 3 taivaankappaletta, kesäkuun alussa on 4 yhtäaikaista retroa ja lopussa peräti 6 peruutusta samaan aikaan. Sinänsä runsaat taivaankappaleiden samanaikaiset peruutukset eivät ole harvinaisia, niitä sattuu ajoittain, mutta nyt on kyllä todella ruuhkaa.

Tässä bloggauksessa nyt vain yleinen katsaus tuleviin taivaantapahtumiin.

Ensimmäisenä toukokuun alussa, 5.5.2020, Kuunsolmut (Nodes) vaihtavat jälleen merkkiä ja yleinen ilmapiiri muuttuu, kun Solmut siirtyvät Rapu/Kauris akselilta Kaksoset/ Jousimies teemoihin parin seuraavan vuoden ajaksi. Alasolmun siirytyminen pois Kauriin merkistä vähentänee jonkin verran painetta tuon merkin alueelta.

Saturnus on tällä hetkellä Vesimiehen 01° jo oman retronsa alkuasteella, eli varjoalueella, kulkien hyvin hitaalla ja lähtee peruuttamaan 11.5.2020 retroillen sitten koko kesän aina 29.9.2020 ja Kauriin 25° saakka.

Venus on tällä hetkellä Kaksosten 17° ja myös tulevan peruutuksensa varjoalueella. Peruuttamaan Venus lähtee 13.5.2020 ja retroilee sitten Juhannukselle 25.6.2020 ja Kaksosen 05° asti.

Jupiter on nyt Kauriin 26° ja lähestymässä oman retronsa varjoaluetta. Jupiter lähtee peruuttamaan heti Venuksen perään, 14.5.2020  27° Kauriista  ja peruuttaa myös koko kesän aina 13.9.2020 ja 17° Kaurista asti. Retronsa varjoalueelle Jupiter tulee ensi viikonloppuna 3.5.2020.

Pluto on tällä hetkellä jo pysähdyksissä Kauriin 24° ja lähtee sieltä peruuttamaan 25.5.2020 alkaen. Pluton hidas liike takaperin setää aina 22° Kaurista ja 4.10.2020 asti. Pluto on kaukana ja parin asteen liike kestää monta kuukautta.

Seuraava Merkuriuksen peruutus on jälleen kesällä ja Ravun merkissä. Omat edellisen Merkuriuksen Rapu-retron muistot eivät ole oikein mukavat, joten tähän kannattanee varautua jo hyvissä ajoin varmuuskopioin jne. Merkurius peruuttaa 18° Rapua alkaen 18.6-12.7.2020, päätyen 05° Rapuun. Peruutuksensa varjoalueelle Merkurius saapuu jo 2.6.2020.

Neptunuksen retro on vuorossa sitten Juhannuksen tienoilla 20° Kaloja ja 23.6.2020 alkaen ja kestää 29.11.2020 ja Kalojen 18° asti. Aivan kuten Plutonkin kohdalla Neptunuksen liike on todella hidasta, ja Neptunus onkin jo nyt oman retronsa asteella, eli myös varjoalueelle siirtymässä.

Chiron puolestaan on tällä hetkellä 07° Oinasta ja tulevan retronsa varjoalueella myös. Chiron aloittaa peruutuksensa vasta 11.7.2020 09° Oinasta ja retroilee melkein koko loppuvuoden, aina 04° Oinasta ja 15.12.2020 asti.

Todellisuudessahan yksikään taivaankappale ei peruuta, vaan liike on näennäisesti taaksepäin kulkevaa, kun taivaankappaleiden sijainteja tarkastellaan täältä Maan näkökulmasta suhteessa niiden kiertorataan Auringon ympäri.

Taivaankappaleiden peruutukset (retrograde) muuttavat niiden luonteen ja energian erilaiseksi, kuin silloin jos ne ovat etenevässä liikkeessä, ja tällä voi olla vaikutuksensa kunkin omalla kohdalla riippuen millä elämänalueella (oman kartan huoneessa) nuo peruutukset kulloinkin tapahtuvat.

Tällä hetkellä monet taivaankappaleet kulkevat jo omien peruutustensa varjoalueilla, eli liikkuvat niillä asteilla eteenpäin, joille tulevat myöhemmin peruutustensa aikana palaamaan. Nyt onkin mahdollista nähdä ja kokea asioiden ja tapahtumien alkusoittoja, joiden kanssa tullaan olemaan tekemisissä vielä myöhemmin pariinkin kertaan, ensin peruutuksen aikaan ja vielä uudelleen taivaankappaleen kulkiessa jälleen eteenpäin ja palatessa peruutuksensa lähtöasteelle.

Näistä teemoista ja muutoksista myöhemmin lisää ja tarkemmin.

Kaikille valoisaa ja aurinkoista kevään jatkoa.

Pysykää kotona, turvassa ja terveinä!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest