Mitä toivoa Uudelta Kuulta Jousimiehessä?

Uusi Kuu Jousimiehessä

14. joulukuuta 2020 on kalenterivuoden viimeinen Auringonpimennys ja kuten aina Auringon pimentyessä, on myös Uusi Kuu.

Uuden Kuun aikaan siirrytään vanhasta uuteen ja uutta energiaa virtaa sisään. Silloin on helppo aloittaa uutta ja tehdä päätöksiä. Ja pimennys tuo tähän aikaan lisää energiaa ja voimaa.

Mitä toivoa ja odottaa Uudelta Kuulta Jousimiehessä?

Jousimies on Jupiterin hallitsema merkki ja siten sen piiriin kuuluvat totuuden kyseenalaistaminen ja kysymykset ”Miksi? Miksi ei?”, sekä mielenrauha, matkustelu, vapaus, seikkailut, lakiasiat, vakaumus/ usko, optimismi, ratkaisujen löytäminen ja runsas kuluttaminen.

Totuuden kyseenalaistamisen piiriin kuuluvat uskonto, rukoukset ja korkeamman ohjaus, hengelliset paikat, suoruus ja avomielisyys sekä aitous.

Jos on tarvetta etsiä korkeamman tahon apua ohjaamaan elämää, on nyt siihen oiva tilaisuus. Samoin tämä on hyvää aikaa avata keskusteluyhteyksiä Henkisten Oppaiden kanssa tai rukoilla, jos on sellaiselle tarvetta. Nyt voi olla helpompi löytää itselle sopivia henkisiä paikkoja tai paikkoja, joissa voi meditoida rauhassa juuri niin paljon kuin tarvitsee. Jos pelot ovat estäneet puhumasta suoraan ja ilmaisemasta ajatuksia rehellisesti toisille, nyt on mahdollista karistaa ne pois ja seistä rohkeasti omien ajatusten ja vakaumusten takana.  

Jousimies hallitsee yhteyttämme luontoon, intuitiota ja mielenrauhaa.

Nyt on hyvä aika vahvistaa, kunnioittaa ja kuunnella omia vaistonvaraisia ja intuitiivisia viestejä, sekä luottaa niiden ohjaukseen oikeaan suuntaan. Henkisyydestä nauttiminen ja intuition tarjoamiin vaihtoehtoihin tarttuminen ovat myös mahdollisia nyt.  Myös luonnonkauneudesta nauttiminen ja mielenrauhan löytäminen onnistuvat, jos ne ovat asioita joita kaivataan.

Vapauteen kuuluvat spontaanius, seikkailut, myönteiset odotukset, tutkailu ja ulkomaan matkat.

Nyt on mahdollista tehdä matkoja jotka sopivat kukkarolle, tai päättää ryhtyä säännöllisesti matkustelemaan. Nyt on hyvä hetki tuntea vapaus ja elämisen ilo omassa elämässä, sekä mahdollisuus nähdä elämä onnellisena seikkailuna. Toisten kanssa vuorovaikutuksessa oleminen on mukavaa ja kaikenlaisissa tilanteissa on mahdollista löytää optimismia ja positiivisia ratkaisuja. Nyt on myös erinomainen aika tutkia kaikenlaisia asioita.

Jousimies hallitsee lakia ja siten myös asianajajia, oikeusjuttuja, etiikkaa, moraalia, omaatuntoa ja oikeusprosesseja.

Jos tunnet tarvetta toimia omantunnon mukaisesti saadaksesi mielenrauhan, on nyt sen aika. Myös sisäisten tuntojen toteuttaminen käytännössä ja eettisten valintojen tekeminen onnistuu. Nyt on myös mahdollista valita oikea asianajaja, jonka avulla päästään hyvään ratkaisuun kohtuulliseen hintaan. Jos joudutaan olemaan oikeudellisesti tekemisissä jonkun henkilön kanssa, voidaan toivoa positiivista lopputulosta, sekä osata tehdä oikeita päätöksiä.

Optimismia hallitsevana Jousimies pitää sisällään uskon ja vakaumuksen, ystävällisyyden, hyvän onnen, anteliaisuuden, ritarillisuuden ja kohteliaisuuden.

On helppoa olla ystävällinen ja kohtelias apua tarvitseville, ihmissuhteet ovat helppoja ja ystävällisiä, uskoa että asiat järjestyvät parhaalla tavalla ja kaikkiin tilanteisiin löytyy positiivinen ratkaisu. Jos anteliaisuuden ja suurpiirteisyytesi suhteen on ollut estoja, on niistä mahdollista päästä eroon. Vakaumuksiin on helppo uskoa. Nyt on myös mahdollista odottaa onnenpotkuja elämään.

Jousimies hallitsee koulutusta ja siten myös ohjaajia, lukioita ja yliopistoja, filosofiaa, vastausten ja ratkaisujen etsintää.

Opiskelupaikkaa miettivät voivat löytää tarpeitaan vastaavan oppilaitoksen nyt. Jos kaipaat elämään filosofisempaa näkökulmaa, sen voi löytää nyt, myös henkisiä tarpeitasi vastaavien teosten löytäminen onnistuu nyt. On mahdollista löytää oma henkinen oppi/ opettaja joka tuo elämään henkistä vapautta. Tiettyyn ristiriitaan voi löytyä nyt vastaus, sekä selkeä ratkaisu.

Laajojen kuvioiden Jousimies hallitsee myös huolimattomuutta ja samalla oikoteitä, omahyväisyyttä, oletusten tekemistä, ylenmääräisyyttä, tuhlausta, suorasukaista kommunikointia, yltiöpositivismia.

Jos liiallinen suorasukaisuus on ollut harmina, voidaan siitä päästä eroon, samoin hullunrohkeiden riskein ottamisesta, helppojen ratkaisujen etsinnästä, toimintaa sabotoivista tavoista, omahyväisyydestä, liiallisesta asioiden olettamisesta jne..

Terveydellisesti ja fyysisesti Jupiter hallitsee lantiota, maksaa, iskiasta, reisiä ja jalkojen yläosaa.

Mikäli on terveydellisiä ongelmia jollain edellä mainituilla alueilla ollut, nyt on mahdollista löytää niihin ratkaisu, oikea hoitokeino, lääkitys, tietoa erilaisista hoitokeinoista ja löytää itsestä voimia tarttua toimeen asioiden hoitamiseksi.

Asioihin on nyt mahdollista tarttua itse, tai toivoa niiden toteutuvantyyliin; ” Haluan _______asian ratkeavan minulle edullisella tavalla”.

Toiveiden pohjana Jan Spiller: New Moon Astrology – The Secret of Astrological Timing to Make All Your Dreams Come True

Oikein hyvää ja voimakasta Uuden Kuun aikaa kaikille!! 

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest