Mitä toivoa Uudelta Kuulta Kaloissa?

Uusi Kuu Kaloissa

Uuden Kuun aikaa pidetään otollisena kaikenlaisille uusille aluille ja uudenlaiselle ajattelulle. Uusi vaihe on alkamassa, uutta kehittyy ja uutta kasvaa. Siksi nyt voi olla hyvä miettiä mitä tahtoo ja toivoo tulevaisuudelta.

Uusi Kuu syntyy jälleen 23.2.2020, kello 17.31 meidän aikaamme.

Kaloihin liitetään yleisesti mielikuvitus, sisäinen onni, henkinen herkkyys, luottamus ja mystinen tietoisuus, eteerisyys, henkinen parantaminen, myötätunto ja avoin avuttomuus.

Uusi Kuu Kaloissa toimii mahdollisesti nostaen esiin siihen liittyviä asioita, mutta myös päinvastoin kuin voisi kuvitella, nyt on mahdollisuus saada kalamaisiin asioihin selkeyttä, järjestystä, rauhaa ja realismia.

Kalat hallitsevat kuviteltuja /kuvitteellisia ja pettäviä tiloja ja tilanteita kuten hämmennystä, unia ja nukkumista, fantasiaa, mielikuvitusta ja kaaosta.

Jos elämä on jotenkin sekavaa, kaoottista, hämmentävää tai epämääräistä, nyt kannattaa toivoa itselle keinoja, kuinka selvitä noista tilanteista rakentavasti kohti selkeämpää huomista ja kasvua. Jos on vaikeuksia rauhoittua ja rentoutua sekä henkisesti että fyysisesti, nyt kannattaa kiinnittää siihen huomiota ja konkreettisesti asettaa itselle tavoitteeksi tietyn mittaiset yöunet ja pyrkiä rauhoittamaan sekä keho että mieli sitä varten ajoissa.

Mikäli nukut ja uneksit mielestäsi liikaa, nyt on hyvä aika pyrkiä vähentämään liiallista unen tarvetta tai pakoa todellisuudesta haavemaailmaan ja pyrkiä kohti rakentavaa todellisuutta ja haaveiden konkreettista toteuttamista.

Jos kaaos pelottaa, siitä kannattaa ottaa kunnollinen ote ja toivottaa sen mukanaan tuomat asiat ja kokemukset tervetulleiksi osana elämän oppimiskokemuksia matkalla kohti rauhallisempia aikoja ja seesteisyyttä.

Kalat hallitsee myös iloisia ja nautinnollisia asioita, kuten onnellisuutta, autuutta , ihanuutta ja ylellisyyttä, hurmosta, vahvaa mielihyvää, sekä tietenkin kaiken kattavaa Universaalia Rakkautta.

Nyt onkin siis erinomainen aika toivottaa elämään tervetulleiksi kaikenlaiset henkiset positiiviset ja iloiset kokemukset ja tunteet, joiden avulla päästä eteenpäin keveämmin mielin. Jos toivot elämäsi olevan henkisesti rikasta ja onnellista, nyt kannattaa ajatella sitä, nyt on myös hyvä aika päästää tietyistä asioista irti ja luovuttaa positiivisessa mielessä.

Toisaalta nyt kannattaa myös avautua kokemaan kaikenlaista mielihyvää ja ihania kokemuksia, niin henkisesti kuin realistisestikin. Joku voi löytää täydellisen sisäisen rauhan ja onnen.

Henkisen herkkyyden alueella Kalat hallitsee kaikenlaista emotionaalista herkkyyttä, hellyyttä ja ystävällisyyttä, tietoisuutta pinnanalaisista ja hienovaraisista energioista, mystisiä tiloja ja tilanteita, sekä harmittomuutta.

Nyt onkin hyvä aika tarvittaessa vahvistaa ja tukea omaa herkkyyttä ja luonteen miellyttäviä ja lempeitä piirteitä, mutta toisaalta myös lisätä herkkyyttä toisten tunteiden ymmärtämiselle. Jos tietyt mystiset tilanteet ovat aiheuttaneet hämmennystä, niihin voi saada selkeyden ja ymmärryksen nyt. Nyt kannattaa myös erityisesti hakea positiivisia ja miellyttäviä henkisiä voimia itsensä ympärille vahvistukseksi. Mutta jos herkkyyttä on ollut liikaa ja se on ollut ongelma ja aiheuttanut liiallista avuttomuutta, voi siihenkin tulla muutos juuri nyt.

Kalat hallitsee myös Korkeampaan Voimaan turvautumista, eli antautumista, luottamusta, henkistä tietoisuutta ja henkisten voimien kanavointia.

Jos surujen ja murheiden taakka on tällä hetkellä liian suuri ja painava, voi usko ja luottamus Korkeampaan Voimaan tuoda tilanteeseen helpotusta. Nyt on myös mahdollista nähdä kaikessa selkeästi kuinka kaikki liittyy kaikkeen ja mikä tarkoitus kaikella onkaan. Jos haluat voit juuri nyt luottaa Korkeamman Voiman johdatukseen ja ohjaukseen, tai hakea puoleesi, tunnistaa tai alkaa viettää aikaa samalla tavalla henkisesti ajattelevien ja samalla polulla kulkevien kanssa.

Henkisen parantamisen alueella Kalat hallitsee meditaatiota ja joogaa, halua sisäiseen rauhaan, enkelien apua, hiljaisuutta ja henkistä puhtautta.

Nyt voisi olla hyvä aika keskittyä hiljaa itsekseen henkisiin asioihin, ehkä ottaa tietty aika päivästä tai ainakin viikosta meditaatiolle tai etsiä se ”juuri oikea” itselle sopiva joogaryhmä, jolle haluat osallistua. Tai ehkä haluat vain hetkisen silloin tällöin rakkauden parantavaa voimaa rakkaasi kanssa?

Kalat hallitsee Rakkautta Ehdoitta sisältäen, anteeksiannon ja ymmärtämisen, tuomitsemattomuuden, suvaitsevaisuuden, hyväksymisen, myötätunnon ja –elämisen, sekä kaiken yhteyden toisiinsa tiedostamisen.

Tämä on hyvää aikaa sekä suvaita toisia, ymmärtää heitä, antaa anteeksi ja hyväksyä heidän tekemisensä kuin myös tunnistaa ja tiedostaa että he kaikki tekevät parhaansa yhteisen hyvän eteen omilla keinoillaan ja taidoillaan. Jos sinulla on ollut vaikeuksia ymmärtää miksi jotkut ihmiset toimivat kuten toimivat, nyt voi olla hyvä aika miettiä sitä ja saada ehkä oivalluksia. Samoin myös ihmissuhteissa on hyvä aika pyrkiä keskittymään hyvään oloon ja rakkauteen, sen sijaan että ”yrittäisi muuttaa” kumppaniaan.

 Kalat hallitsee myös Uhrautumisen mentaliteettia, sisältäen lannistuneen asenteen, asioiden viivyttelyt ja lykkäämisen, paniikkihäiriöt ja –oireet, petokset ja pettämiset, addiktiot ja pettymykset.

Jos sinulla on tarvetta toivoa muutosta johonkin edellä mainittuihin asioihin liittyvään tilanteeseen, voit saada asioihin selvyyttä tai helpotusta tämän jälkeen.

Terveyden alueella Kalat hallitsee vilustumista, jalkoja, vaivaisenluita ja känsiä, lymfa-aineenvaihduntaa, myrkyttämistä ja myrkytyksiä.

Jos jollain edellä kuvatuista terveyden alueista sinulla on ollut ongelmia, voit nyt toivoa parantumisen vaihetta näillä alueilla, löytää sinulle oikea parantaja tai auttaja, etsiä oikeaa sinun terveydellesi tai sairautesi hoitoon sopivaa tietoa.

Erityisesti tämän ajan ja uuden alun hengen luultavasti tunnistavat nk. ”vetiset Kuut” eli ihmiset, joilla on Kuu kartoillaan Vedenmerkeissä. Erityisesti tietysti henkilöt, joilla on Kuu Kaloissa, vaikka Kuun Paluu ei tähän aikaan osuisikaan.

Oikein antoisaa Uuden Kuun aikaa kaikille!!

Tämä kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran 03.03.2011 vanhoilla kotisivuillani. Toiveiden pohjana Jan Spiller: New Moon Astrology – The Secret of Astrological Timing to Make All Your Dreams Come True

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest