Mitä toivoa Uudelta Kuulta Ravussa?

Huomenna illalla, 20.7.2020 Uusi Kuu syntyy jälleen Ravussa. Tällä kertaa Kuu on yhdessä Auringon kanssa 28° Ravun lopussa.

Rapu hallitsee mm. kotia, perhettä, turvallisuutta, kasvua, läheisyyttä ja hoivaamista, tunteita ja tunnetiloja.

Rapu hallitsee perustuksia, kuten taustaa ja lähtökohtia, kotia, perhettä sekä sisäisiä vaistoja.

Jos etsit uutta mukavaa kotia itsellesi, nyt on hyvä aika toivoa sellaisen löytyvän ja etsiä sitä sitten vaistojen mukaan. Jos haluat myydä nykyisen kotisi, on nyt mahdollista löytää sopiva myyjä/ esittelijä joka saa asuntosi myytyä helposti. Mikäli asuntolainasi kaipaa uudelleen järjestelyjä, nyt on hyvä aika tehdä uusia lainajärjestelyjä tai jopa siirtää laina toiseen pankkiin, josta saa paremman tarjouksen.

Kaikenlainen kotiin ja sen mukavuuteen liittyvä onnistuu nyt – sisusta, järjestele, luo uusi ilmapiiri kotiin. Nyt on myös mahdollista tuntea olo turvallisemmaksi ja iloisemmaksi, sekä olla yhteydessä omiin sisäisiin vaistoihin.

Rapu hallitsee turvaa, kuten turvallisuutta, johonkin kuulumisen tunnetta, suojelemista, sitkeyttä ja taloudellista turvaa.

Jos talouteen liittyvät asiat vaativat uusia järjestelyjä tasapainottuakseen, nyt on hyvä aika tehdä niitä.

Nyt on mahdollista löytää ja tuntea turvallisuutta kaikilla elämäsi alueilla.

 Jos jokin tietty ihmissuhde on vaatinut enemmän, nyt on mahdollista että vuorovaikutuksenne helpottuu ja tunnette jälleen yhteenkuuluvaisuutta.

Nyt voit löytää itsestäsi enemmän sitkeyttä ja sinnikkyyttä, sekä osaat suojella itseäsi kokonaisvaltaisesti.

Rapu hallitsee prosesseja, kuten harjoittelua ja opettelua, lapsuuden olosuhteita ja lapsuutta, kasvamista, ”taimien” (kaikenlainen uusi) hoivaamista ja niistä huolehtimista.

Nyt on mahdollista ymmärtää omia lapsuuden olosuhteita ja kokemuksia paremmin ja samalla vapautua sellaisista käyttäytymismalleista jotka voivat olla haitaksi.

Nyt on mahdollista toivottaa elämään kaikenlaiset uudet asiat ja tapahtumat, jotka auttavat omaa kasvua ja oppimista. Uusiin ihmissuhteisiin on helppoa panostaa nyt positiivisesti. Kaikenlaiselle harjoittelulle ja opettelulle on nyt hyvä aika, on myös hyvä aika henkilökohtaiselle kasvulle, uusille kokemuksille ja näkökulman avartumiselle.

Nyt on mahdollista keskittyä varsinaiseen prosessiin, sen sijaan että tuijotettaisiin pelkästään tuloksia.

Rapu hallitsee emotionaalista läheisyyttä, kuten välittämistä, empatiaa, haavoittuvuutta ja intiimiä läheisyyttä.

Nyt on mahdollista kokea hyviä hetkiä läheisissä ihmissuhteissa, kokea ja antaa hoivaa ja hellyyttä.  Mikäli tarvitset apua, voit pyytää sitä läheisiltäsi ja he tukevat sinua kaikessa mitä teet voimauttaaksesi itseäsi. On mahdollista päästä eroon kaikenlaisista läheisyyttä estävistä peloista ja löytää itselle terveellinen läheisyyden muoto ja tunne. On mahdollista ymmärtää toisia empaattisesti paremmin, siten että kaikki tuntevat molemminpuolista välittämistä ja tukea toisiaan kohtaan.  Nyt on mahdollista näyttämällä oma haavoittuvuus saada tukea ja hyväksyntää toisilta.

Rapu hallitsee tunteita, kuten mielialanvaihteluita, tietoisuutta tunteista, herkkyyttä toisten tunteita kohtaan, hellyyttä ja tietoisuutta tarpeista.

Tunteista puhuminen tietoisesti ja niiden käsitteleminen on helpompaa. Synkkyydestä voidaan päästä helpommin eroon. Turhista ja emotionaalisesti raskaat velvollisuudet voivat helpottaa. On myös mahdollista tiedostaa sekä omat että toisten tunteet ja tunnetilat eri tilanteissa paremmin. Nyt voi syvemmin ja hellemmin suhtautua toisiin läheisiin.

Rapu hallitsee hoivaamista, tuen antamista ja vastaanottamista, ruokaa, äitiyttä, läheisiä perhesuhteita ja vastavuoroista huomioon ottamista.

Jos ruokailutottumuksesi ovat olleet haitallisia, on nyt hyvä aika muuttaa niitä.

Ihmissuhteissa on mahdollista löytää molempia osapuolia emotionaalisesti tyydyttävä tila. Voit löytää juuri ne asiat joita tarvitset juuri nyt itseäsi varten.

Jos suhteesi äitiisi kaipaa muutosta tai vain aikaa, nyt kannattaa käydä vierailuilla. Löydät oikeat sanat oikeissa tilanteissa äidille, jotta molemminpuolinen ymmärrys, kunnioitus, yhteys ja rakkaus vallitsisivat.

Omasta identiteetistä kiinni pitäminen osana perhettä onnistuu nyt. Jos olet huolehtinut toisista itsesi kustannuksellasi, nyt on aika huolehtia itsestä. Toisista huolehtiminen on tärkeää, mutta siten että se ei vahingoita itseä.

Rapu hallitsee myös äärimmäistä itsesuojelua, kuten takertumista, turvattomuuden ja epävarmuuden tunteita, omistushalua, ylivarovaista käyttäytymistä, hyljätyksi tulemisen pelkoa sekä määriteltyjen tavoitteiden puutetta.

Jos haluat eroon taipumuksesta takertua, on siihen nyt mahdollisuus. Halu omistaa toisia ihmisiä voidaan vaihtaa paremmaksi varmuudeksi itsestä. Jos joudut huolehtimaan jostakusta toisesta ihmisestä, on nyt aika luopua liiallisesta ylisuojelullisuudesta. Kaikenlaiset vaarat voivat olla menestyksen esteenä, mutta nyt on aika luopua turhasta hätäilystä. Epävarmuudesta voi pyrkiä eroon tai vapautua emotionaalisesti jonkun ihmissuhdepeleistä. Omien itseä eteenpäin vievien tavoitteiden asettaminen on nyt helpompaa ja se vie vallitsevien esteiden ylitse.

Terveyden alueella Rapu hallitsee rintaa ja keuhkoja, haimaa, vatsaa, haavoja sekä kasvaimia.

Nyt on hyvä aika keskittyä etsimään hyviä parannuskeinoja kaikilla edellä mainituilla alueilla. Samoin jos jollain em. alueilla on sairautta, nyt on mahdollisuus löytää juuri sinulle oikeat lääkärit, hoitajat ja parantajat. Jos on taipumusta johonkin tiettyyn vaivaan em. alueilla, nyt saattaa vihdoin löytyä oikeaa tietoa kuinka toimia tai parantua. Samoin myös toipuminen noilla alueilla on nyt mahdollista.

Kaikille oikein hyvää Uuden Kuun aikaa!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest