Täysikuu 9.2.2020 Leijonassa ja tuleva Merkurius retro

Seuraava täysikuu on tänä viikonloppuna, sunnuntaina 9.2.2020 aamulla 9:33. Tämä on Leijonan täysikuu, jolloin Kuu on Leijonan 20° ja Aurinko vastaavasti oppositiossa (180°) Vesimiehen 20°.

Leijonassa Kuu haluaa olla tapahtumien ja huomion keskiössä . Tämä ei välttämättä tarkoita, että oltaisiin suuren joukon edessä esillä tai huomiota välttämättä haettaisiin itselle. Leijona Kuun aikaan liittyy seurallisuus. Jos elämä on muutoin raskasta tai stressaavaa, halutaan nyt ehkä vähän keventää. Kaikenlaiset hauskat tapahtumat tekevät elämästä elämisen arvoista ja auttavat jatkamaan.

Huomion kohteena voi nyt olla erityisesti oma tai jonkun läheisen jaksaminen, ja sen myötä asioiden asettaminen tärkeysjärjestykseen. Omiin tuntemuksiin kannattaa luottaa, sekä antaa niiden johtaa toimintaa.

Tämä täysikuu on kolmiossa Marsiin Jousimiehen 25°, joka kulkee kiertoratansa äärillä OOBina (decl. -23° 26’). Tämä voi tuoda elämään jämäkkyyttä ja määrätietoisuutta, kuin myös määräilevyyttä. Nyt voisi olla myös hyvä aika tarttua esiin nouseviin mahdollisuuksiin.

Samaan aikaan olemme myös matkalla kohti kalenterivuoden 2020 ensimmäistä Merkuriuksen retroa Kaloista takaisin Vesimieheen. Tällä hetkellä, kun tätä kirjoitan (7.2.2020) Merkurius kulkee Kalojen 05° ja on ollut jo viikon päivät seuraavan peruutuksensa varjoalueella.

Merkuriukseen liittyvissä asioissa on voinut olla jo tällä viikolla siis jonkin verran tökkimistä, kun ollaan jo varjoalueella. Toisaalta nyt on hyvä aika laittaa alulle asioita, joiden kanssa on varaa harkita ja tarkastella asioita monelta eri kantilta.

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest