Uusi Kuu Härässä

Mitä toivoa Uudelta Kuulta Härässä… ?

Keväinen Uusi Kuu syntyy jälleen 23.4.2020 aamuyöllä kello 04.25.

Härkä hallitsee keräämistä ja kartuttamista erityisesti rahan, materiaalisen mukavuuden, omistusten ja varallisuuden. Nyt kannattaakin toivoa saavuttavansa taloudellista itsenäisyyttä, rahaa, hyviä kauppoja jne.

Taloudellisen ja maallisen lisäksi Härkä hallitsee myös fyysisyyttä, kuten aistillisuus, korostunutta käsinkosketeltavaa nautintoa, hierontaa, fyysistä lohtua, tuoksuja ja makuja. Ja nyt onkin hyvä aika toivoa nautinnollista, helppoa ja hyvää sensuaalisuutta elämään, säännöllistä hierontaa kumppanilta ,että löytäisi elämään nautintoa tuoksuista ja mauista tai että parisuhteessa kumpikin alkaisi nauttia toistensa kehoista kokonaisesti.

Härkä hallitsee myös nautintoa elämisestä Maassa, sisältäen kiitollisuuden, arvostuksen, fyysiset mielihyvät, hyvän suhteen luontoon, tyytyväisyyden ja täyttymyksen. Jos on tarvetta löytää elämään jotain näistä voi toivoa esimerkiksi seuraavalla tavalla: “Haluan nauttia ja arvostaa elämääni.”

Lisäksi Härkä hallitsee myös rakentamista, kuten vakaita perustuksia, sinnikkyyttä, etenemistä askel askeleelta, perusteellisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Jos vain on tavoitteita ja niihin vielä matkaa, nyt on hyvä aika toivoa sinnikkyyttä tavoitteeseen pääsemisessä.

Härkä hallitsee myös luotettavuutta, kärsivällisyyttä, käyttövarmuutta, uskottavuutta, lujuutta ja sinnikkyyttä. Näitäkin voi nyt pyytää lisää elämään, jos on tarvetta. 

Lisäksi Härän hallitsemiin asioihin kuuluvat myös oman arvon tunto, omien tarpeiden tiedostaminen, sopivien rajojen asettaminen, vahvat arvot, päättäväisyys, itsensä hyväksyminen , joten näitäkin voisi elämään toivoa nyt lisää.

Negatiivisista asioista Härkä hallitsee jääräpäisyyttä, kiintymystä, haluttomuutta muuttua, omistushalua, jäykkiä mielipiteitä ja kitkaa. Jos on tarve päästä jostain näistä eroon, tai jotain näistä tarvitsee lisää on nyt hyvä aika toivoa sitä. 

Terveyteen liittyvissä kysymyksissä Härkä hallitsee yskää, kurkkua, ihoa ja kaulaa, kilpirauhasta, ääntä ja äänihuulia ja nyt onkin hyvä aika toivoa täydellistä paranemista näillä alueilla.

Lähteenä kirjoituksessa on käytetty Jan Spillerin opusta “New Moon Astrology”.

Oikein Antoisaa Uuden Kuun aikaa kaikille!! Pysykää turvassa ja terveinä!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest