Uusi Kuu Leijonassa 19.8.2020

Mitä toivoa Uudelta Kuulta Leijonassa?

Keskiviikkona 19.08.2020 aamulla, kello 05:41 syntyy Uusi Kuu 26° Leijonaa. Kuu on tuolloin jälleen yhtymässä Auringon kanssa, sekä yhtymässä Onnenpisteeseen ja Askendenttiin. Jyväskylän korkeudella molemmat Valot jäävät 12. huoneen puolelle, mutta etelämpänä Suomessa Valot tulevat 1. huoneeseen.

Valojen kanssa aspekteissa ovat Onnenpisteen ja ihmissuhdeakselin (Asc/Desc) lisäksi Mars yhdessä Erisin kanssa kolmiossa Oinaasta, Saturnus kvinkunssissa Kauriista, Pallas puolitoistaneliössä Kauriista, Yläsolmu sekstiilissä Kaksosista ja Alasolmu kolmiossa Jousimiehestä, sekä Sedna neliössä Härän lopusta. Näin monelta taholta tulevat transiittiaspektit väistämättä kytkevät tämän Uuden Kuun teemat paitsi ympäri karttaa, vaikuttaen myös monelle elämänalueelle.

Leijonaan liitettyjä aiheita ovat rakkaus ja romantiikka, luovuus, anteliaisuus, juhlinta ja leikki, iloisuus ja hauskuus, omanarvontunto, määrätietoisuus ja ylimielisyys, pöyhkeys ja turhamaisuus.

Leijona hallitsee tunteisiin liittyviä yhteyksiä kuten romansseja, lapsia, seurustelua, kiihkeitä rakastumisia ja kohtaamisia rakastavaisten kesken sekä hyväksynnän antamista ja hakemista.

Nyt jos koskaan on siis mahdollisuus kohdata uusi, ihana ihmissuhde tai ihmissuhteessa ilmaista itseään juuri oikealla tavalla, saada asiat sanotuiksi haluamallasi tavalla, iloita ihmissuhteista, viettää aikaa lasten kanssa ja olla heidän kanssaan yhteisymmärryksessä. On myös mahdollista hyväksyä toiset sellaisina kuin he ovat, sekä tulla hyväksytyksi omana itsenään.

Leijona hallitsee luovuutta ja sen kautta innostusta, luovia projekteja, taiteellista ilmaisua, täysin omakohtaista ja subjektiivista kokemista, itsensä toteuttamista ja intohimoa.

Nyt on mahdollista herätä uuteen päivään innostuneena, olla luova ja tuottaa uusia ideoita. Luovuus ja luova toiminta ohittaa tuloksellisuuden, uusia innostavia ja luovia projekteja on helppo aloittaa ja kulkea omaa polkua joka tuottaa iloa ja onnea. Jos syystä tai toisesta sinulla on ollut taipumus olla toteuttamatta tai sotkea asiat jotka tuottavat sinulle iloa ja tyytyväisyyttä, nyt voit päästä tuosta tavasta eroon ja alkaa toteuttaa omia toiveitasi ja haaveitasi.

Leijona hallitsee rakastamista ja rakkauden jakamista, kuten uskollisuutta, anteliaisuutta ja jalomielisyyttä, ilon ja nautinnon tuottamista, hellyyttä ja rohkaisua.

Nyt on hyvä aika osoittaa läheisille kuinka paljon heitä rakastaa, kuinka arvostaa ja kunnioittaa heidän persoonallisuuttaan. Myös uskollisuuden ja lojaalisuuden tunteiden jakaminen onnistuu nyt. Nyt pystytään tukemaan toinen toistaan ja rohkaisemaan toisia tekemään parhaansa ja olemaan kaikkea sitä mitä he ovat. Nyt voidaan olla anteliaita ja jalomielisiä toisia kohtaan.

Leijona hallitsee mielihyvää ja ilonpitoa, eli iloa, leikkiä, pelejä, juhlia, lomia, vapaa-ajan pelejä ja urheilua, sekä riskien ottoa jännityksen vuoksi.

Nyt on siis mahdollista tehdä päivittäin jotain joka tuottaa itselle mielihyvää tai löytää uusia elämää ilahduttavia asioita. Jos ihmissuhde kaipaa piristystä, iloisuutta, huvittelua ja leikkisyyttä, nyt kannattaa kehitellä kaikkea siihen kannustavaa. Nyt on myös hyvä aika suunnitella ja tehdä se vuoden paras loma tai lomamatka. Kannattaa etsiä tietoisesti elämään kaikenlaista kivaa, joka ilahduttaa ja saa nauttimaan elämästä. Tämän kuukauden aikana on hyvä aloittaa säännöllinen liikunta tai urheilullinen toiminta, päätät vain jonkin tietyn minimiajan per päivä, viikko tai kuukausi. Elämää rikastuttavien riskien ottaminenkin on nyt enemmän kuin suotavaa. Myös elämää latistavista ja uusia kokemuksia estävistä tavoista voi päästä nyt eroon helpommin kuin tavallisesti. Kaikille kivoja ja sopivia juttuja on helpompi houkutella elämään, ne tulevat melkein kuin itsestään luoksesi.

Jos kaipaat itseluottamusta, nyt on mahdollista rakentaa sitä helposti ja samalla myös olla aidosti kiinnostunut ihmisistä ympärilläsi.

Leijona hallitsee omanarvontuntoa, kuten huomatuksi tulemista, keskipisteenä olemista, itseluottamusta, voimakasta itsensä toteuttamista, säteilyä ja hyväntahtoisuutta.

Esiintyvät ihmiset ja taiteilijat voivat löytää itselleen sopivia ryhmiä esiintyäkseen tai tehdäkseen läpimurron. Nyt on hyvä aika keskittää huomio toisiin ihmisiin molemminpuolisen positiivisen energian luomiseksi tai oppia itse olemaan huomion keskipisteenä ja nauttimaan siitä. Myös uudenlaisen omanarvontunnon ja itseluottamuksen hankkiminen on nyt helpompaa, kun antaa oman sisäisen valon ja loisteen säteillä avoimesti.

Jos ihmissuhteessasi (minkälaisessa tahansa) on ollut jäykkyyttä, riitoja, epäluottamusta tai torjuntaa, pystynet nyt tietoisesti luomaan välillenne hyväntahtoisuutta ja lempeyttä. Myös tietoiset teot ja toimet (työssä, perheessä, ystävien parissa jne.) joiden avulla voi tulla positiivisesti huomatuksi onnistuvat nyt.

Leijona hallitsee määrätietoisuutta, kuten johtajuutta, huomion keskittymistä, asioiden läpikäymistä, päämäärätietoisuutta, peräänantamattomuutta ja kestävyyttä.

Jos jokin edellä mainituista piirteistä on viime aikoina ollut hukassa, on nyt mahdollista löytää noita ominaisuuksia ja piirteitä itsestä uudelleen. Pitkäntähtäimen asioiden, kuten esim. säännöllinen liikunta on nyt hyvä aloittaa. Nyt löytyy sitkeyttä ja kestävyyttä saattaa tietyt prosessit ja projektit päätökseen. Keskittymiskykyä voi parantaa ja johtamiskykyä kaikilla elämän alueilla.

Leijona hallitsee myös pöyhkeyttä ja ylimielisyyttä, kuten ylpeyttä, ylidramaattisuutta, itsekeskeisyyttä, pomoilua ja tuhlailua.

Jos liiallinen tuhlailu on ollut ongelma, voi siitä nyt yrittää päästä eroon. Ylemmyyden tai alemmuuden tunteista on mahdollista hankkiutua eroon myös. Jos ylpeys on syystä tai toisesta eristänyt sinua muista on nyt mahdollista ylittää tuokin este. Liiallista dramaattisuuttakin kannattaa yrittää vähentää, samoin kuin toisten pomottelua.

Terveyden alueella Leijona hallitsee selkää ja selkärankaa, uupumusta ja nääntymystä, kuumuuteen läkähtymistä, sydäntä ja tulehduksia.

Hyvän terveyden saavuttamiseksi kannattaakin nyt toivoa parannusta, jos on ollut tai on vaivoja edellä mainituissa aiheissa. Nyt on mahdollista löytää sopiva apu, hoitokeino, lääkäri tai hoitaja, joka osaa tuoda helpotuksen jos jollain edellä kuvatuilla alueilla on ollut ongelmia. Samoin jos jokin em. alue kaipaa vain vähän kunnonkohennusta, on sekin nyt mahdollista. 

Kaikki me, joilla on omilla syntymäkartoilla tekijöitä Leijonan 26° tai sen tuntumassa merkin lopussa, myös muissa merkeissä, voimme mahdollisesti kokea elämässä energioiden vaihtumisen ja jonkinlaisen suunnan muutoksen. Askendentin läheisyys antaa tälle Uudelle Kuulle extraenergiaa ja tämä energiamäärä voi läikkyä yli merkkirajan, myös Neitsyen alkupuolelle asti.

Esimerkiksi presidentti Donald Trumpilta löytyy radix kartalta Mars 26° 47′ Leijonaa, allekirjoittaneen Mars on puolestaan 25° 10’ Leijonassa.

Kaikille oikein antoisaa Uuden Kuun aikaa!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest