Uusi Kuu Skorpionissa

Mitä toivoa Uudelta Kuulta Skorpionissa?

Olemme jälleen edenneet kalenterivuoden loppupuolelle ja siirtyneet Skorpionin aikaan. Aurinkomerkeiltään Skorpionit ovat syntyneet aikaan, jota pidetään ainakin täällä pohjoisella pallonpuoliskolla vuoden pimeimpänä ajanjaksona, 22.10-24.11.

Tällä kertaa Uusi Kuu syntyy 23° Skorpionia 17’ meidän aikaamme sunnuntaina aamulla kello 07:07:10. Tämä on kalenterivuoden 2020 neljäs ja viimeinen Superkuu, eli Kuu on kiertoradallaan lähimpänä Maata. Tästä seuraava Superkuu on täysikuu 27.4.2021.

Skorpioni hallitsee mahdollisuuksia ja täysivaltaisuutta, muutosta, taitoja ja kykyjä kriiseissä ja käännekohdissa, itsehallintaa, seksi- ja sielunkumppaneita, liikekumppaneita ja valtataisteluita kulisseissa.

Vallan hallinnan alueella Uudelta Kuulta Skorpionissa voi toivoa kykyä pitää salaisuuksia, tiedostaa toisten tarpeita ja motiiveja tai kykyä toimia yhteisen edun hyväksi työpaikalla. Jos tarvitset uusia mahdollisuuksia ja ajatuksia, onnellista vetovoimaa tai terveyttä ihmissuhteeseesi, nyt on mahdollisuus toivoa niitä.

Siirtymien ja muutosten alueella Uudelta Kuulta Skorpionissa voi toivoa muodonmuutosta, vanhoista taakoista eroon pääsemistä, muutosta, vallan palautusta, paluuta entiseen, entisöintiä tai anteeksi antoa.

Kriisien ja käännekohtien alueella Skorpioniin liitetään riskien ottaminen vallan saavuttamiseksi, pakonomaiset teot ja toimet, pakkomielteet, intensiiviset vuorovaikutukset ja täpärien tilanteiden sietäminen. Jos nyt on elämässä jonkinlainen kriisi, on nyt hyvä aika toivoa selkeää suhtautumista ja kykyä toimia oikein sen selviämiseksi. Tai jos jokin tietty asia hallitsee elämää aivan liiaksi, nyt on hyvä aika toivoa sen kevenevän ja tilanteen helpottavan.

Itsehallinnan alueella Skorpioni hallitsee hyvän ja pahan vastakkainasettelua, vahvuutta, itsekuria, sitoutumista ja syvällisyyttä. Eli jos elämässä on tarvetta jollekin em. asioista, nyt on hyvä aika toivoa niitä.

Suhteiden ja sitoutumisen alueella Skorpioniin liittyy seksi, sulautuminen, syventyminen, sielunkumppanuus, syvät emotionaaliset yhteydet, molemminpuolinen suhteen syventäminen ja vahvistaminen. Tämä on siis oivallinen hetki toivoa intohimoisempaa, vahvempaa, syvempää yhteyttä kumppaniin. Jos etsit itsellesi hyvää ihmissuhdetta, nyt voi olla hyvä aika toivoa itselleen sielunkumppania.  Nyt on myös hyvä aika arvostaa läheisiä ihmisiä.

Taloudenalueella Skorpioni hallitsee lainoja, veroja, velkoja, vakuuksia, vakuutuksia, testamentteja ja perintöjä, sopimuksia ja liiketoimia. Nyt on hyvä aika toivoa myönteisiä lopputuloksia näihin asioihin liittyen.

Vallan väärinkäytön aluettakin Skorpioni hallitsee; kostoa, mustasukkaisuutta, kateutta, julmia päätöksiä, hajottavia tarpeita, valtataisteluita, hylkäämistä, epäilystä ja syyllisyyttä. Nyt on siis hyvä aika toivoa pääsevänsä eroon näistä asioista elämässäsi.

Terveyden alueella puolestaan Skorpioni hallitsee peräsuolta, paksusuolta ja hajottavia elimiä, PMS –oireita ja kuukautisia, seksitauteja, sekä miesten ja naisten seksuaalisia elimiä. Mikäli jollain näistä alueista on ongelmia tai sairauksia, on nyt hyvä aika toivoa apua ja terveyttä näille alueille.

Kaikille Oikein Antoisaa Uuden Kuun Aikaa!!

Toiveiden pohjana Jan Spiller: New Moon Astrology – The Secret of Astrological Timing to Make All Your Dreams Come True

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest