Vuoden 2019 viimeinen Merkurius retro

Merkurius on viime ajat kulkenut jälleen Skorpionin syvissä vesissä ja siirtyi jo pari viikkoa sitten peruutuksensa varjoalueelle 11° Skorpionia. Aivan lokakuun lopuksi, 30.10.2019, Merkurius pysähtyy Skorpionin 27° lähteäkseen peruuttamaan pariksi viikoksi. Tällä erää Merkurius peruuttaa 27° – 16° Skorpionia.

Merkurius pysähtyy 30.10.2019

Löytyykö omalta kartalta jotain juuri noilta asteilta Skorpionia? Erityisesti, jos jotain tekijöitä löytyy omalta kartalta Skorpionin 27° asteen tuntumasta kannattaa huomioida tuo lokakuun viimeinen päivä, kun Merkurius pysähtyy – sillä samaan aikaan samaan kimppuun osuvat myös Venus 29° ja Pallas 27° Skorpionia. Merkurius on hitaimmillaan 30.10-01.11.2019 välisenä aikana.

Pysähtynyt Merkurius, Venus ja Pallas

Yhdessä tuo kolmikko (Venus, Merkurius ja Pallas) saattavat osua asioiden ytimeen joko ihmissuhteissa tai talouden alueella. Huomion kohteena voivat olla arvot ja arvostukset molemmilla alueilla. Pallas Skorpionissa pureutuu terävästi asioiden ytimeen konstailematta, tutkien, etsien totuutta asioiden takaa. Venus Skorpionissa etsii myös syvällistä sielunkumppanuutta, eikä ole kiinnostunut pinnallisista höpinöistä tai edes sosiaalisesta statuksesta tai ulkoisista sitoutumisen osoituksista. Kun Merkurius edellisten kanssa on painokkaasti parin päivän ajan pysähtyneenä, saatetaan näinä päivinä hyvinkin syvällisiä ja painokkaita keskusteluita.

Samoihin aikoihin vietetään Kekriä, Halloweenia, Pyhäinpäivää ja Samhainia. Kukin tyylillään ja tavallaan.

Pallas on Merkuriuksen kanssa väljästi yhtymässä aina marraskuun ensimmäisen viikon lopulle asti, Venus kiirehtii Jousimieheen jo 2.11.2019.

Merkurius peruuttelee tällä erää muutaman viikon ajan, 20.11.2019 asti, jolloin pysähtyy 16° Skorpionia. Retronsa varjoalueelta Merkurius ehtii pois 7.12.2019 mennessä.

Mielenkiintoisia Merkurius retron aikoja kaikille!! Hyvää Kekriä, Samhainia, Halloweenia ja Pyhäinpäivää myös kaikille!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest