Tietoja minusta…

Emilia

Olen Emelia / Emilia Aho, astrologian maailmassa pitkään pyörinyt harrastelija. Koulutukseltani olen lastenhoitaja/ lähihoitaja.

Kaiken kaikkiaan olen astrologiasta ollut kiinnostunut jo kolmisenkymmentä vuotta, välillä vähemmän ja nyt viime vuosina enemmän ja aktiivisemmin. Alkujaan 15-16 vuotiaana Aurinkomerkeistä alkanut harrastus on johdattanut minut synastrian kautta Auringon Paluu -karttojen tulkintaan. Kolmenkympin kriisi ja ensimmäisen Saturnuksen Paluun aikainen turbulenssi johdatti etsimään keinoja ymmärtää syvemmin elämää ja sen sekavia tapahtumia, joten löysin ensin Auringon Paluut ja sen jälkeen myös muut astrologiset ennakoivat tekniikat ja paluukartat.

Nimenä Emelia voi olla tuttu Astro.fi -foorumilta, http://www.astro.fi, jossa olen toiminut usean vuoden ajan moderaattorina. Foorumilla päädyin ensin tekemään Auringon Paluu -karttojen tulkintoja pyynnöistä ja sitten vuonna 2010 keväällä Merkuriuksen peruuttaessa, avasin ensimmäisen kerran Emelian Auringon Paluut -kotisivut, sekä facebook-sivuni Emelian Auringon Paluu tulikinnat, sekä aloin pienimuotoisesti tekemään tulkintoja maksusta. Samalla tulin enemmän tai vähemmän huomaamatta myös “astro- kaapista” ulos.

En ole ammattiastrologi, vaikka teenkin tulkintoja maksusta, kirjoitan blogia astrologiasta, käyn luennoimassa ja pidän kursseja Paluu- kartoista, sivutoimisesti. Minulle tämä on edelleen rakas ja mielenkiintoinen harrastus ja kutsunkin itseäni mieluummin astrologistiksi kuin astrologiksi.​

2012 alkaen olen myös silloin tällöin luennoinut ja pitänyt kursseja/ workshoppeja astrologiasta ja Auringon Paluiden lisäksi myös mm. Venuksen, Merkuriuksen ja Jupiterin Paluista. 

Teen Paluu -karttojen tulkintoja ja tekemäni tulkinnat eivät ole mitään tietokone -tulkintoja, vaan teen jokaiselle oman henkilökohtaisen tulkinnan. Tämän kaltainen pohdiskeleva ja synteesiä hyädyntävä kirjoittamistapa vaatii myös aikaa, joten tulkinnat eivät valmistu tuossa tuokiossa.

Täydelliset Auringon Paluu- tulkinnat ovat n. 30 sivuisia ja minitulkinnat n. 15-20 sivuisia ja niissä molemmissa huomioidaan Paluun lisäksi myös syntymäkartan tekijät. Näin joikainen tulkinta on erilainen ja persoonallinen – voin tulkintaa tehtäessä ottaa huomioon myös henkilökohtaisia kysymyksiä ja kiinnostusten kohteita, mutta useimmin kysymyksiin ei tarvitse etsiä vastauksia vaan ne näkyvät kartalta helposti ja selkeästi.

Kotisivujeni kautta on myös mahdollisuus opiskella Auringon ja muiden Paluiden tulkintaa sähköpostitse, tai tilata suomenkielisiä materiaalipaketteja omaehtoiseen ja itsenäiseen paluukarttojen tulkintaan.

Pin It on Pinterest