Tervetuloa 2019!!

31.12.2018

Edessä on jälleen kalenterivuoden vaihdos, siirrymme vuodesta 2018 vuoden 2019 puolelle jälleen keskellä talvea, pimeydessä ja ennusteiden mukaan jopa myrskyisessä kelissä.

Astrologiassa kalenterivuosia ei oikeastaan noteerata, astrologinen vuosihan alkaa Oinas ingressistä maaliskuussa ja seuraa vuodenaikojen kulkua. Tästäkin on tietenkin myös astrologian harjoittajien keskuudessa erilaisia näkemyksiä…

Astrologisesti vuoden vaihtuessa elämme Kauriin aikaa ja olemme jo jonkin aikaa pyrkineet suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti ajattelemaan asioista. On hieman hassua, että siirrymme iloittelevasta ja liioittelevasta Jousimiehestä (jolla on tapana myös ylensyödä) kurinalaisen ja ankaran Kauriin aikaan jo ennen joulua ja jouluruokien mässäilyä. Toisaalta juuri Kauris laittaa meidät katsomaan tulevaisuuteen tekemään päämäärätietoisia suunnitelmia ja päätöksiä tulevaisuutemme valintojen suhteen, kun kalenterivuosi vaihtuu.

Meidän vuosi 2019 syntyy 1.1.2019 00.00 meidän aikaamme. Tuon hetken transiittikartta on uuden vuoden syntymäkartta, transiittikartta tuolle hetkelle.

Luonnollisesti, koska kyseessä on keskiyö, on kysymys yökartasta ja tällä kartalla suurin osa taivaankappaleista on painottunut kartan alapuolelle. Henkilökohtaiselle alueelle. Kartta on taivaankappaleittensa puolesta kulho, jonka johtaja on Kuu 11° Skorpionia. Aurinko on 10°Kaurista yhtymässä Saturnukseen 11° ja sekstiilissä Kuuhun. Velvollisuudet ja vastuu korostuvat, kun liikettä muodostava Kuu on noin vahvasti Kauriista hallinnassa, omat tarpeet ja velvollisuudet toisia kohtaan toimivat rakentavasti.

Kartan Askendentti on Vaa’an 03° joka myös lisää sosiaalisuutta ja diplomatiaa. Tr. Venus tällä kulkee tällä hetkellä Skorpionin lopussa 23°, ja on sieltä kolmiossa Deskendentin tuntumassa Kalojen viimeisellä asteella olevaan Marsiin. Tämä luonee hyviä yhteyksiä ihmisten välille, hyvässä hengessä. Kaloissa Mars on ollut ehkä hieman ponneton ja väsynyt.

Tällä(kin) kartalla on runsaasti kuormitusta tietyillä asteilla, joten omalla kohdalla voi olla herkkyyttä transiiteille, jos omia tekijöitä on asteilla, joilta löytyy paljon tekijöitä myös taivaalta.

Erityisesti on huomio viime aikoina kohdistunut retroUranukseen, joka on kohtapuoliin vihdoin jättämässä Oinaan merkin taakseen. Sen myötä ilmapiiriin on tulossa jälleen muutos. Viikon kuluttua sunnuntaina voidaan jo ehkä katsoa Uranuksen kääntävän suuntansa jälleen eteenpäin, kohti Härkää.

Allekirjoittaneella tr. Uranus on Oinaasta viime viikot ollut kvinkunssissa Neptunukseen Skorpionissa ja paine purkautui lopulta nyt aivan vuoden viimepäiville flunssaksi. Tästä(kään) syystä ei tänä vuonna saada tämän kattavampaa esitystä vuodesta 2019.

Jos olo kohenee tästä nopeastikin, katsellaan loppuviikosta, voidaan tarkastella loppuviikosta vuoden 2019 tärkeitä ajankohtia ja teemoja.

Kaikille oikein toiveikasta vuodenvaihdetta ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2019!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest