Keskellä muutoksia…

5.11.2018

Seuraavat päivät ja viikot elämme mielenkiintoisia aikoja, kun edessä on useampiakin muutoksia ja vaihdoksia, jotka voivat vaikuttaa hyvinkin vahvasti elämän laatuun ja tunnelmiin.

Tällä viikolla 45 saamme kolme erilaista muutosta elämään.

Ensimmäisenä vaihtavat Solmut merkkiä huomenna 6.11.2018 alkuillasta meidän aikaamme. Solmujen akseli siirtyy vaikuttamaan Rapu-Kauris merkkeihin pariksi vuodeksi. Yläsolmu liikkuu Ravussa aina toukokuun alkuun 2020, ja Alasolmu puolestaan Kauriissa. Tuntumaa tuleviin tunnelmiin voi koettaa hakea lähimenneisyydestä, sillä edellisen kerran Solmut olivat näissä merkeissä 10.4.2000 – 13.10.2001. Tällä kertaa vaihdoksessa osallisina olevat merkit ovat sen verran erilaisia, että tunnelman muutoksen todennäköisesti tulee huomaamaan. Tämän linkin takaa löytyy lisää juttua aiheesta.

Toinen huomisen 6.11.2018 merkinvaihtaja on peruuttava Uranus joka palaa jälleen Härästä Oinaaseen vähän myöhemmin illalla meidän aikaamme. Uranus on kamalan hidas taivaankappale ja suhteessa nopeammin Auringon ympäri pyörivään Maahan, se peruuttelee pitkiä aikoja ja meistä voi tuntua, että todella usein. Viime aikoina on usein esiin nostettu, että Uranus oli Oinaassa myös 1928- 1934, jolloin monet yhteiskunnissa esiintyneet myllerrykset on yhdistetty myös tähän meidän aikaamme. Viime vuosina Uranus on käynyt Oinaassa jo useamman kerran, ensimmäisen kerran Uranus viihtyi Oinaassa toukokuun lopusta elokuun alkuun 2010, jolloin se jälleen peruutti takaisin Kaloihin. Maaliskuun puolivälistä 2011 aina toukokuun puoliväliin 2018 asti Uranus kulki jälleen Oinaassa, ehtien sen jälkeen jo Härkään. Ja nyt se tekee jälleen paluun Oinaaseen 2019 maaliskuun alussa. Oinaassa Uranus aktiivisesti ja aloitteellisesti purkaa ja ravistelee vallitsevia olosuhteita, sekä rakenteita. Täytyy myöntää, että tämä Uranuksen edestakainen liike näiden kahden merkin välillä on ollut hyvin haastavaa, koska kysymyksessä on energioiltaan näin erilaiset merkit.

Kolmas merkinvaihtaja onkin sitten taivaankappaleiden jättiläinen Jupiter, joka torstaina iltapäivällä siirtyy noin vuodeksi Jousimieheen, omaan merkkiinsä. Myös Jupiterin kohdalla voi saada tulevaan näkökulmaa tarkastelemalla mitä omalla kohdalla tapahtui, kun Jupiter kulki Jousimiehessä marraskuun 2006 lopulta aina 2007 joulukuun puoliväliin. Tämäkin siirtymä todennäköisesti tuo reilusti tunnelman muutoksen ilmapiiriin, sillä omassa merkissään Jousimiehessä Jupiter toimii luonnollisessa ympäristössään. Jupiter Jousimiehessä korostaa pohdiskelevuutta, filosofioita, koulutusta, uskontoja ja vieraita kulttuureita / kaukomaita.

Merkurius on jo kulkenut muutaman viikon verran oman tulevan retronsa varjoalueella ja lähtee peruuttelemaan aamuyöllä 17.11.2018 Jousimiehen 13° ja peruuttelee Skorpionin 27° asteeseen ja joulukuun 49. viikon lopulle asti.

Venus on peruuttanut lokakuun alusta ja Skorpionin 10° asteesta ja peruuttaa vielä muutaman asteen aina Vaa’an 25° ja 16.11.2018 puolille päivin asti. Sitten se lähtee hitaasti kulkemaan jälleen eteenpäin.

Myös Mars puikahtaa Vesimiehestä Kaloihin 16.11.2018 hetki puolenyön jälkeen. Saman aikainen Jupiterin ja Marsin välinen neliö, voi johtaa holtittomuuteen tai ylilyönteihin. Kaloissa Mars ei ehkä ole omimmillaan, mutta lisää intuitiivisuutta, alitajunnasta voi nousta esiin tukahdutettuja tunteita, eikä itsensä ja omien näkökulmien puolustaminen ole välttämättä kaikkein helpointa.

Ja tietenkin pikkujoulukausi alkaa viimeistään, kun Aurinko siirtyy iloittelevaan Jousimieheen 22.11.2018. Juhlakauden aikaan Jousimiehessä pyörivät yhdessä Aurinko, Jupiter ja Merkurius, lukuun ottamatta joulukuun alkua, jolloin Merkurius käväisee Skorpionin lopussa.

Oikein mielenkiintoisia muutoksen aikoja kaikille!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest