Mitä toivoa Uudelta Kuulta Oinaassa?

Tänään on jälleen Uusi Kuu, uusi alku, ja tällä kertaa se on moninkertainen, sillä onhan se uusien alkujen merkissä, astrologisen vuoden ensimmäinen ja eläinradan ensimmäisessä merkissä, Oinaassa.

Oinaaseen liitettyjä asioita ovat uusien alkujen lisäksi, itsekeskeisyys, viattomuus / aitous, omat löydöt, itsenäisyys, rohkeus, omiin asioihin uppoutuminen.

Oinaaseen liitetyt uudet alut pitävät sisällään uusille poluille lähtemiset, aloitteellisuuden, korkean energiatason, toimeen tarttumisen ja uudenlaiset lähestymistavat. Joten juuri nyt pitäisi olla erinomainen hetki toivoa itselle kaikkia edellä mainittuja asioita, jos niitä tarvitsee. Itse ainakin tarvitsisin melkoista energian purkausta saadakseni kaikki asiat tehtyä ja nopeasti.

Oinas hallitsee myös Itseä, pitäen sisällään fyysisen kehon, selviytymiskeinot, vaistot ja jämäkkyyden. Nyt voisi siis olla erinomainen aika hankkiutua eroon pahoista tavoista tai alkaa huomioida itseä enemmän ja paremmin, jos sellaiseen on tarvetta.

Nyt voisi olla hyvä aika alkaa pimeän ajan jälkeen alkaa ajatella hieman keveämmin ja iloisemmin, päättää varata aika kampaajalle tai kosmetologille jos sellainen vaikka piristäisi fyysistä olemusta ja mieltä. Kaikenlainen omaan olemukseen huomion kiinnittäminen olisi hyväksi varmasti ennen kuin vähennämme vaatetusta kesää kohti.

Oinas hallitsee viattomuutta ja syyttömyyttä, sisältäen rehellisyyden, aitouden, impulsiivisuuden, suorasukaisuuden ja mutkattomuuden. Tämän Uuden Kuun aikaan on hyvä aika olla oma itsensä ja saada toiset myös näkemään se. Nyt on mahdollista löytää juuri oikeat sanat oikeilla hetkillä ja olla mutkaton, rehellinen ja aito oma itsensä kaikenlaisissa ihmissuhteissa.

Oinas hallitsee itsetuntemusta, pitäen sisällään tutkimisen, riskien ottamisen, innon ja kilpailemisen. Tämä voi olla hyvää aikaa ottaa hallittuja riskejä jotka edesauttavat henkilökohtaista kasvua ja positiivista uudistumista. Tämä on hyvää aikaa myös terveelle kilpailulle ja innokkaalle toiminnalle. Ja toisten kanssa toiminta voi auttaa lisäämään itsetuntemusta.

Itsenäisyyden hallitsijana Oinas sisältää itseohjautuvuuden, itseen luottamisen, itsensä hallinnan ja omavaraisuuden.  Nyt on mahdollisuus ottaa oma elämä hallintaan, olla itselleen ystävällinen ja armollinen, valita uusia itsenäisiä ja oma-aloitteisia suuntia, sekä tehdä valintoja ja päätöksiä jotka ovat juuri sinulle hyviä.

Oinas hallitsee ”soturi luonnettamme” eli rohkeutta, johtajuutta, voimaa, kestävyyttä, valppautta ja uskallusta. Nyt on mahdollista olla rohkeasti oma itsensä, ja haluta elinvoimaista energiaa ja rohkeutta kaikilla elämän alueilla. Jos on tarve ottaa vastaan johtajuus jossain tietyssä asiassa, nyt se onnistuu kaikkein vaivattomimmin. Tai jos tarvitset rohkeutta ja uskallusta aloittaa tai tehdä jotain, nyt on siihen mahdollisuus. Valppautta ja tarkkaavaisuutta vaativat asiat onnistunevat nyt myös.

Oinas hallitsee myös omaan napaan tuijottelua sisältäen toisten huomioimattomuuden, itsekkyyden, turhamaisuuden, toisia luotaan työntävät impulsiiviset teot, kiukun, vihan ja kärsimättömyyden. Nyt on hyvä aika yrittää päästä eroon näistä ikävistä tavoista ja piirteistä, mutta toisaalta jos toisten huomioiminen hallitsee liikaa elämääsi, on nyt mahdollista että tämä irrottautuminen onkin juuri sitä mitä tarvitset.

Terveyden alueella Oinas hallitsee aknea, silmiä, päätä, kasvoja, kalloa ja aivoja, sekä päänsärkyjä ja huimausta. Joten jos jollain edellä mainitulla alueella on ollut ongelmia, nyt on hyvä aika yrittää löytää parannus tai tervehtyminen.

Syntymäkartan Huone, jossa Uusi Kuu syntyy, kertoo sen elämänalueen jolla muutoksia voi odottaa tai toivoa.

Omalla kartallani tämä Uusi Kuu syntyy 2. Huoneessa, joten uuden alun alueita ovat Härän ja Venuksen asiat eli työhön motivoituneisuus, vastuu, maine, kunnia, tunteiden vakaus jne. . Mielenkiintoiseksi tämän luonnollisesti tekee tämä poikkeustilanne, koska työharjoitteluni ja opiskeluni keskeytyivät viime viikolla. Olin hyvin motivoitunut saamaan opinnot tämän kevään aikana päätökseen ja valmistumaan alkukesästä. Nyt on etsittävä itsestä motivaatiota ja voimavaroja (2. huonetta) etäopintoihin kotikaranteenissa, ja suunnattava katse tulevaisuuteen (10. huone). Valmistumisen aika on sitten joskus syksyllä.

Millä elämän alueella sinulla on uuden alun aika?

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest