Kirjallisuutta

Täältä löytyy monenlaista astrologiaan liittyvää kirjallisuutta.

Jan Spiller: Astrology for the Soul – Kattava opus Solmuista merkeissä, niiden toiminnasta, luonteesta, tarpeista ja tavoitteista.

Mary Fortier Shea: Planets in Solar Returns – Yearly Cycles of Transformation and Growth -Kaikkein kattavin ja ehkä myös selkein teos Auringon Paluista. Toimii muuten erittäin hyvin mutta Haasteet ja pääomat -osio ei toimi meillä. Aurinko ei liiku täällä samalla  tavalla.

Celeste Teal: Identyfying Planetary Triggers -Astrological Techniques for Prediction -Oikein hyvä opus josta löytyy kaikenlaista liittyen Paluisiin. Löytyy ohjeet tulkita myös Venuksen, Marsin jne. paluita Auringon lisäksi.

Anthony Louis: The Art of Forecasting using Solar Returns -Tässä kirjassa on erittäin kattavasti ja aika yksinkertaisesti selitetty myös edellisten teosten pääperiaatteita. Täältä löytyy myös Auringon Paluu -karttojen historiaa Morinista ja Volguinesta.

Jan Spiller: New Moon Astrlogy – The Secret of Astrological Timing to Make All Your Dreams Come True – Tästä kirjasta löytyy tulkintaa Uudesta Kuusta ja  Kuunsolmuista

Carol Rushman: The Art of Predictive Astrology – Forecasting your life events – Psykologisia profiileja, syntymäkartan painotuksia, progressioita, progressiivinen Kuu ja huoneen kärjet, transiitit, paikoillaan olevat ja peruuttavat planeetat, lunaatiot ja pimennykset.

Christine Shaw: Predictive Astrology – Practical Guide -Progressiivisen kartan tulkintaa.

Celeste Teal: Eclipses – Predicting World Events & Personal Transformation – Opus liittyen Pimennyksiin. Keskittyy ehkä enemmän Auringon Pimennyksiin ja niiden merkityksiin, niiden piilotettuun voimaan ja vaikutukseen.

Celeste Teal: Lunar Nodes -Discover Your Soul’s Karmic Mission -Kuvaa Solmujen Akselin, eli Kuun Pimennysten,toimintaa yksilön kartalla ja sen karmallista merkitystä, mutta myös selittää kuinka Solmujen Akselin transiitit vaikuttavat.

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest