Kirjallisuutta

Täältä löytyy monenlaista astrologiaan liittyvää kirjallisuutta.

Jan Spiller: Astrology for the Soul – Kattava opus Solmuista merkeissä, niiden toiminnasta, luonteesta, tarpeista ja tavoitteista.

Mary Fortier Shea: Planets in Solar Returns – Yearly Cycles of Transformation and Growth -Kaikkein kattavin ja ehkä myös selkein teos Auringon Paluista. Toimii muuten erittäin hyvin mutta Haasteet ja pääomat -osio ei toimi meillä. Aurinko ei liiku täällä samalla  tavalla.

Celeste Teal: Identyfying Planetary Triggers -Astrological Techniques for Prediction -Oikein hyvä opus josta löytyy kaikenlaista liittyen Paluisiin. Löytyy ohjeet tulkita myös Venuksen, Marsin jne. paluita Auringon lisäksi.

Anthony Louis: The Art of Forecasting using Solar Returns -Tässä kirjassa on erittäin kattavasti ja aika yksinkertaisesti selitetty myös edellisten teosten pääperiaatteita. Täältä löytyy myös Auringon Paluu -karttojen historiaa Morinista ja Volguinesta.

Jan Spiller: New Moon Astrlogy – The Secret of Astrological Timing to Make All Your Dreams Come True – Tästä kirjasta löytyy tulkintaa Uudesta Kuusta ja  Kuunsolmuista

Carol Rushman: The Art of Predictive Astrology – Forecasting your life events – Psykologisia profiileja, syntymäkartan painotuksia, progressioita, progressiivinen Kuu ja huoneen kärjet, transiitit, paikoillaan olevat ja peruuttavat planeetat, lunaatiot ja pimennykset.

Christine Shaw: Predictive Astrology – Practical Guide -Progressiivisen kartan tulkintaa.

Celeste Teal: Eclipses – Predicting World Events & Personal Transformation – Opus liittyen Pimennyksiin. Keskittyy ehkä enemmän Auringon Pimennyksiin ja niiden merkityksiin, niiden piilotettuun voimaan ja vaikutukseen.

Celeste Teal: Lunar Nodes -Discover Your Soul’s Karmic Mission -Kuvaa Solmujen Akselin, eli Kuun Pimennysten,toimintaa yksilön kartalla ja sen karmallista merkitystä, mutta myös selittää kuinka Solmujen Akselin transiitit vaikuttavat.

Vastaa

Your email address will not be published.