Palaa kohteeseen Palvelut

Tapahtumat/ Kurssit/ Workshopit

Onko sinulla lähelläsi astrologiasta kiinnostunut ryhmä, joka haluaisi opiskella yhdessä Paluu -karttojen tulkinnan tekniikkoja?

Onko sinulla tiedossa tila tai paikka jossa haluaisit/ voisi järjestää kurssin? 

Mikäli paikka on sopivien kulkuyhteyksien päässä ja tarvittavat asumisjärjestelyt onnistuvat, voin tulla pitämään kursseja. 

Ota yhteyttä s-postitse (emelia.emelia@gmail.com) tai tämän sivun lomakkeella ja tee ehdotus!!

Paluiden kartat antavat työkaluja tietyn ajanjakson laadun ja vallitsevan ilmapiirin, tapahtumien, olosuhteiden ja tilanteiden ennakointiin, tulkitsemiseen ja arviointiin.

Voin ohjata kursseja, joilla perehdytään Paluu -karttojen tulkitsemisen tekniikkaan ja harjoitellaan tekemään, tutkimaan ja tulkitsemaan omia paluukarttoja, sekä kuinka niiden tarjoamaa tietoa voidaan hyödyntää omassa elämässä.

Minulta löytyy materiaalit Auringon, Marsin, Merkuriuksen, Venuksen ja Jupiterin Paluu –karttojen tulkintaan.

Käymme yhdessä lävitse kuinka karttoja tehdään ja tulkitaan, mitä kaikkea kartoilta katsotaan ja voidaan nähdä, sekä mitä tulkitaan ja miten.

Jupiterin Paluut määrittävät 12 vuoden ajanjakson, sisältäen kasvun, kehityksen ja kokemukselliset asiat sekä vakaumuksiin ja maailmankatsomukseen liittyvät asiat.

Merkurius Paluut tapahtuvat vuoden välein ja niiden avulla voidaan määrittää ja tulkita asioita, jotka liittyvät ajatteluun, vuorovaikutukseen, kommunikaatioon, oppimiseen jne. Merkuriuksen hallitsemiin asioihin.

Venus Paluut tapahtuvat myös vuoden välein ja niiden avulla voidaan tulkita ja määrittää Venukseen liitettyjä asioita ja tapahtumia Paluun –periodilla.

Mars Paluut tapahtuvat noin 2,5 vuoden välein ja kertovat aktiivisuudesta, toiminnasta ja aloitteellisuudesta.

Auringon Paluut tapahtuvat vuoden välein ja ne kertovat yksilöä ympäröivien henkilökohtaisista ja ulkoisista asioista, trendeistä ja teemoista, sekä tarjolla olevasta potentiaalista 18 kuukauden periodilla.

Kursseilla tutkimme kaikkien osallistujien karttoja yhdessä, joten jokaisen omat kartat ja niiden tekijät tulevat saamaan huomion. (Huom. postiosoitteen perusteella määritellään mm. paluu –karttojen sijainti).

Vaikka asiaa on paljon ja omaksuttavaa runsaasti, pyritään ohjelma pitämään kuitenkin mahdollisimman joustavana ja vapaamuotoisena, sekä pidetään tarpeen mukaan myös taukoja.

Tiedustelut tällä lomakkeella

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.
Astrojutustelua Jyväskylässä pienryhmä kokoontuu kuukauden / puolentoista kuukauden välein Jyväskylässä. Meitä on pieni porukka ja mukaan mahtuu, jos aihe kiinnostaa. Tapaamisista ilmoitellaan kalenterissa ja Facebook-sivulla.

Pin It on Pinterest