Mitä toivoa Uudelta Kuulta Vesimiehessä?

Tämä kirjoitus on julkaistu aikaisemmin jo vuonna 2011 vanhoilla kotisivuillani, mutta päivittelen nyt näitä hieman tänne uusille sivuilleni.

Vesimieheen liittyviä asioita ovat mm. luovat ratkaisut, tulevaisuuden mahdollisuuksien näkeminen, humaani asenne, paljastukset ja yllättävät asiat, huumori, ystävät ja irrallisuuden vältteleminen.

Vesimiehen hallitsemiin luoviin ratkaisuihin ja keksintöihin kuuluvat uudistukselliset ajatukset, nerokkuus ja lahjakkuus, omalaatuisuus ja ymmärrys kuinka asiat toimivat. 

Mikäli sinulla on jokin tilanne elämässäsi, johon kaipaat juuri nyt toimivaa ratkaisua, tai haluat uuden erilaisen näkökulman johonkin ongelmaan tai tilanteeseen, nyt on mahdollisuus toivoa sitä Uudelta Kuulta.

Vesimies tulevaisuuden hallitsijana pitää sisällään uusia trendejä ja uudenlaisia, epäsovinnaisia näkökulmia ja lähestymistapoja, korkeaa teknologiaa, pitkän tähtäimen tavoitteet ja sydämen äänen ja sen halujen seuraamisen.

Nyt on siis mahdollista tulla tietoiseksi uusista trendeistä ja niiden kanssa toimimisesta omien intressien suhteen. Toimi nyt jos tarvitset täydellistä muutosta elämään ja kaipaat rohkeutta uudistaaksesi sitä. Nyt on myös hyvä hetki toivottaa tervetulleiksi kaikenlaiset teknologiset uudistukset omassa elämässä tai lähteä toteuttamaan omia unelmiaan.

Humanitaarisuuden hallitsijana Vesimies sisältää kaikille edullisten ja hyvien ratkaisujen etsimisen, ihmiskunnan tunnistamisen, toisia ihmisiä koskettavat ja liikuttavat asiat sekä laajemman maailmankatsomuksen kautta toimimisen.

Nyt olisi siis hyvä hetki etsiä sekä itselle että toisille hyviä ja tukevia ratkaisuja eri tilanteissa. Voit nähdä itsesi osana yhteisöäsi paremmin. Jos sinulla on tarvetta etsiä kaikille osapuolille edullisia lopputuloksia, nyt on mahdollisuus toivoa selkeämpää ja kirkkaampaa näkökulmaa, tai ehkä haluat tuntea miellyttävän tasa-arvoisuuden toisten kanssa. Tämä on erinomainen aika toimia jonkin tietyn asian tai hyväntekeväisyyden puolesta. Nyt on myös otollista olla toisten kanssa tekemisissä ystävällisessä ja lämpimässä hengessä. Nyt on myös mahdollista tulla tietoiseksi laajemmista katsantokannoista liittyen tapahtumiin joillakin itselle tärkeillä alueilla.

Koska Vesimies hallitsee myös paljastuksia, siihen liittyy jännitys, odottamattomat lopputulokset, yllätykset, piristävät kokemukset ja vapaus.

Nyt voi ottaa iloisesti vastaan kaikenlaisia odottamattomia tapahtumia positiivisina mahdollisuuksina. Nyt kannattaa antaa peloille ja niiden aiheuttamille esteille ja kielloille huutia ja antaa uusien kokemusten piristää oloa. Jos olet ollut vailla tietoa mihin suuntaan lähteä, nyt voit toivoa uusia paljastuksia, jotka näyttävät sinulle uuden polun. Nyt tapahtuvat yllättävät muutokset voivat pitää sisällään piilossa mahdollisuuksia joista hyötyä. Mikäli ihmissuhteessasi olet kaivannut suurempaa vapautta, voit nyt löytää ne keinot ja mahdollisuudet joilla toteuttaa tarvittavat muutokset.

Kokonaisuuksien hallitsijana Vesimies sisältää objektiivisuuden, tiedon etsinnän, ennustamisen työkalut (astrologia, numerologia, Tarot  jne.), huumorin ja unelmien toteuttamisen.

Eli jos viime aikoina on ollut vähän ankeampaa, nyt voisi toivoa itselle huumoria elämää värittämään. Jos jokin tietty aihe tai asia on tuottanut sinulle vaikeuksia ymmärtää tai hyväksyä, nyt voisi olla hyvä aika toivoa ja haluta puolueettomampaa näkökulmaa itselle. Mikäli unelmasi toteutuminen vaatii opiskelua tai tiedon hankintaa, nyt olisi oiva tilaisuus pyrkiä etsimään sitä mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Nyt on myös mahdollista etsiä ja osallistua juuri sinulle sopivalle (Tarot, astrologia jne.) kurssille, jolta löytäisit vastauksen juuri sinua askarruttaviin asioihin. Jos tavoitteenasi on jonkin tietyn unelman toteuttaminen, nyt kannattaa etsiä oivalluksia ja ideoita sen toteutumiseksi. Ja jos sinulla on ollut taipumus ottaa asiat vähän liian henkilökohtaisesti, on nyt hyvä aika pyrkiä siitä eroon.

Ystävyyssuhteiden hallitsijana Vesimies sisältää tietenkin ystävät, ryhmät, verkostot, avoimet ja ystävälliset lähestymistavat, rehtiyden sekä platonisen rakkauden osoittamisen ja vastaanottamisen.

Nyt jos koskaan kannattaa siis kiinnittää huomiota siihen mikä on itselle tärkeintä terveissä ihmissuhteissa. Jos jokin tietty ihmissuhde kaipaa vähän ”kohennusta ja kunnostusta” nyt olisi hyvä hetki sille. Kannattaa pysyä omana itsenään ja rehellisenä itselleen ihmissuhteissa, vaikka toiset olisivat sinusta mitä mieltä tahansa. Jos avun, tuen ja rakkauden vastaanottaminen on ollut syystä tai toisesta vaikeaa, nyt on hyvä aika muuttaa asennetta ja arvostaa sitä mitä läheiset antavat. Tämä on hyvää aikaa olla itse onnellinen ja luottaa itseen, sekä toivottaa tervetulleiksi uusia, mielenkiintoisia ihmisiä, sekä onnellisia ja terveitä ihmissuhteita ja ystävyyksiä. Jos olet huomannut tuntevasi olosi epämukavaksi ryhmätilanteissa tai ettet pysty luottamaan ihmisten avuliaisuuteen, nyt voisi olla hyvä hetki kiinnittää huomiota noihin asioihin ja tilanteisiin. Yhteistyöhön ja verkostoitumiseen saman alan tai kiinnostuksen omaavien ihmisten kanssa kannattaa nyt, yhteistyössä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Anna itsesi vaistomaisesti vastata toisten ystävällisyyteen, rohkaisuun ja tukeen samalla tavalla.

Toisaalta, koska Vesimies hallitsee myös riippumattomuutta ja irrallisuutta, siihen sisältyy kylmä pidättyväisyys ja välinpitämättömyys, sitoutumiskammo, järjetön tai kauhistuttava käytös sekä joustamattomat mielipiteet ja näkemykset.

Nyt onkin oikein hyvä aika pyrkiä tietoisesti kohti tiiviimpiä ihmissuhteita ja kontakteja toisten ihmisten kanssa. Mikäli sinulla on ollut läheisyyteen ja sitoutumiseen liittyviä pelkoja, tai taipumus eristäytyä toisista, nyt voisi olla hyvä aika pyrkiä niistä eroon. Samoin nyt voinet myös vaikuttaa päinvastaiseen käytökseesi, jos haluat eroon tuhoisasta kapinallisuudesta, tavasta loukata järkyttäen toisia tai jos haluat laajentaa näkemyksiäsi tai harkita vaihtoehtoisia näkökulmia.

Terveyden alueella Vesimies hallitsee nilkkoja ja pohkeita, verenkiertoa, kramppeja ja kouristuksia, sekä suonikohjuja.

Nyt kannattaakin toivoa Täydeltä Kuulta helpotusta, jos sinulla on ollut vaivoja jollain edellä mainituista kehon alueista. Jos etsit apua ja hoitoa, jollekin em. kehonalueista nyt voit toivoa löytäväsi oikean hoidon, lääkkeen, lääkärin tai hoitajan. Samoin on myös jos etsit tietoa tai keinoja joiden avulla löytää helpotusta ja parannusta edellä kuvattuihin vaivoihin.

Uusi Kuu syntyy 24.1.2020 myöhään illalla 23.41, Suomen aikaa, Vesimiehen 04 asteessa.

Uusi Kuu Vesimiehessä, 24.1.2020

Oikein Hyvää Uutta Kuuta Vesimiehessä!!

Vastaa

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest